Hervatting trainingen

  • door

Vanaf maandag 11 mei kunnen de trainingen buiten  hervat worden.

Omdat er een maximum zit aan het aantal deelnemers waarmee getraind kan worden is sporten mogelijk op  “je eigen trainingsuur”.                                                                                                                                                                                                      In overleg kan er eventueel gewisseld worden. Neem dus altijd eerst contact op met Toos om te overleggen of er plek is op een ander tijdstip.

Op het moment dat jij ( of een van je huisgenoten !!)  moet hoesten, niezen, je niet lekker voelt, koorts hebt moet je thuisblijven. Dit voor je eigen gezondheid, die van je naasten en van ons allemaal.

Houd 1,5 meter afstand ook als je staat de wachten voordat de training begint.

Kijk dus eerst even op de site voordat je naar de training komt.