Coronakilo’s kwijt?

  • door

Fit zijn en blijven en    5 kg afvallen in 6 weken  ?

Fit en fun   start in het najaar van 2021 met de 6 weken  Fit en Slank challenge.

Het is algemeen bekend dat absurde belachelijke caloriearme crashdieeten heel ongezond zijn en je gewicht wel doen afnemen voor korte tijd. Op het  moment dat je weer in de oude gewoontes terugvalt kom je vaak veel meer aan dan je bent kwijtgeraakt. Daarom is het tijd om je door middel van normaal eten en bewegen Energiek Fit en Gezond te voelen. En… af te vallen, vet te verliezen, een beter figuur te krijgen, je minder moe te voelen.

Het programma duurt zes weken.Gedurende deze periode sport je 2x  per week bij Fit & Fun. Je kiest elke week twee lessen uit het aangeboden programma. Daarnaast sport je zelf nog 1 keer in het weekend. Voor de voedingsadviezen wordt je ondersteund door diëtiste Judith Westerik  van diëtistenpraktijk de Essen.

Kosten voor het hele programma ( sporten en voedingsadvies )  zijn € 89,50 . Behalve een paar goede schoenen en makkelijk zittende kleding is er niets nodig.

Na afloop van het programma kan je blijven sporten bij fit & fun. Kosten zijn € 17,00 voor 1x per week sporten.

Informatie en/of opgave bij Fit en Fun, Toos Benneker 06 2024 3539   toosbenneker@gmail.com dietistenpraktijkdeessen@gmail.com  Zie ook www.fitenfun.info